Tervetuloa.

Kasvattajan sivuille

Info
Tämä sivusto sisältää kuvia kennel Reikon kasvateista. Kuvaosiot ovat jaettu viiden vuoden jaksoihin, jokainen pentue on näkyvissä (vanhemmat, pentujen sukupuolijakauma), mutta linkit on vain niihin koiriin joista galleriassa on kuva.

Tämä galleria ei ole missään tekemisissä itse kennel Reikon kanssa, vaan on yhden kasvatinomistajan yksityinen projekti.

Kuva reikkolaisesta?
Mikäli sinulta löytyy kuva reikkolaisesta ja koet sen soveltuvan tänne, ota yhteyttä ylläpitoon. Sivustolle mielellään otettaisiiin seisotus- sekä kasvokuvia, mutta mikäli tälläisiä ei löydy niin muutkin kelpaavat. Kuvan yhteydessä olisi kiva jos pystyisit mainitsemaan omistajan tiedot (nimi ja paikkakunta). Erityisesti kuvia vanhoista reikkolaisista kaivataan - jos maltat skannata esim vanhoista lehdistä kuvia, lähetä ne minulle koiran tietojen kera (ainakin koiran nimi).

Saanko lainata/kopioida kuvia?
Kuvien lainaaminen ja kopiointi on ehdottomasti kielletty. Omalle koneelle saa kuvia kopioida mutta julkisesti niitä ei saa esittää (esim nettisivuilla) ilman kuvan ottajan / koiran omistajan erillistä lupaa. Kuville en voi antaa käyttöoikeuksia eteenpäin, joten minulta on turha kysellä asiasta - muutakuin itse ottamieni kuvien ollessa kyseessä.

Mistä tiedot on saatu?
Tiedot ovat pääasiassa suoraan SPL:n tietokannasta, lisätietoja on saatu omistajilta sekä toisilta harrastajilta. Jos omaat jotain puuttuvaa/korjattavaa tietoa, ilmoita ihmeessä minulle ;).

Kuvia tällähetkellä: 76 koirasta